منو

کابینت ام دی اف

کابینت MDF

مزایای کابینت MDF

معایب کابینت MDF

کابینت ام دی اف چیست؟

ورق‌های فیبری با چگالی متوسط که در اصطلاح به آن MDF نیز گفته می‌شود؛ جایگزین مقرون‌به‌صرفه‌ای برای کابینت‌های چوبی ساخته شده از چوب درختانی مانند گیلاس، بلوط یا افرا است. اگر قصد دارید کابینت آشپزخانه خود را بعد از ساخت رنگ‌آمیزی کنید؛ ام‌دی‌اف ممکن است جایگزین بهتری نسبت به چوب باشد.
یکی از معایب چوب این است که با نوسانات دمایی، منبسط و منقبض می‌شود. این انقباض و انبساط ممکن است باعث شود که رنگ روی بدنه، بعد از مدتی حباب بزند یا ترک بخورد. انواع کابینت mdf از این منظر عملکرد بهتری نسبت به چوب دارند. به طور کلی ام‌دی‌اف در برابر تغییرات دمایی و میزان رطوبت محیط، دوام بهتری دارد. همچنین این ورق‌ها دارای سطح صاف و بدون ناهمواری هستند. به همین خاطر از آنها به عنوان گزینه‌ای عالی برای تولید کابینت‌های رنگ شده یاد می‌شود. این ماده به دلیل مصرف رزین در روند تولیدش که با هدف نگهداری الیاف چوب در کنار هم از آن استفاده می‌شود؛ در برابر آفات و حشرات نیز مقاوم‌تر است.
بزرگ‌ترین مزیت انواع کابینت mdf این است که نسبت به بسیاری از مدل‌های دیگر از همین محصول، قیمت بسیار پایین‌تری دارند. از آنجایی که روی سطح این تخته‌ها هیچگونه ناهمواری وجود ندارد؛ مایعات نمی‌توانند به سادگی جذب بافت آن شوند. بنابراین با تجهیز آشپزخانه خود با تنوعی بی‌نظیر از انواع مدل های کابینت ام دی اف نیازی نیست که نگران تبله کردن یا تورم بدنه کابینت باشید. البته روش صحیح آب‌بندی بدنه با استفاده از روکش یا رنگ، نقش مهمی در مقاومت ورق در برابر رطوبت و جلوگیری از متورم شدن آن دارد. اگر می‌خواهید کابینت را همراه با تزئینات یا منبت‌های خاص سفارش دهید؛ ام‌دی‌اف یک ماده عالی است زیرا برش این تخته‌ها با اره مخصوص منبت‌کاری و همچنین استفاده از ابزار روی آن بسیار آسان است.

کابینت ام دی اف MDF

مزایا و معایب ام دی اف

مزایای کابینت ام دی اف عبارتند از:

قیمت مناسب: مدل های کابینت ام دی اف جزء ارزان‌ترین کابینت‌های بازار هستند.
ظاهر زیبا: با انتخاب روکش مناسب برای محصول از بین روکش‌های متنوع موجود در بازار از جمله ملامینه براق، می‌توانید این تخته‌ها را به کابینت‌های زیبایی تبدیل کنید.
سهولت در استفاده از ابزار: ورق MDF به دلیل فرآیند خاص تولید، در برابر ابزارزنی بسیار انعطاف‌پذیر است. در واقع تمام مدل های کابینت ام دی اف از جمله کابینت هایگلاس یا روکش چوب و کابینت ممبران بسیار نرم بوده و می‌توان آنها را با ابزار شکل و فرم داد.

سطح صاف و متراکم: همانطور که اشاره شد؛ سطح این فیبر‌ها بسیار صاف و بدون ناهمواری است. به همین خاطر اگر نیاز به رنگ‌آمیزی کابینت بعد از ساخت دارید؛ بهتر است مدل مد نظر خود را از بین انواع کابینت mdf انتخاب کنید.
پایداری و مقاومت قابل قبول: این تخته‌های فیبری در مقایسه با نئوپان روکش کلامینه در برابر فشار ناشی از وزن وسایل آشپزخانه مقاومت بهتری دارد و نیاز نیست نگران خم شدن یا تغییر شکل آن بعد از مدتی باشید.
دوام بالا: شیوه تولید ام‌دی‌اف به صورتی است که موجب افزایش دوام آن می‌شود. بنابراین شما می‌توانید با یک بار سفارش کابینت ام دی اف برای آشپزخانه خود، یک عمر از آن استفاده کنید.
سهولت در نظافت: هم کابینت ام دی اف رنگ شده و هم نوع روکش شده این محصول، خیلی ساده تمیز شده و نیازی به اتلاف وقت زیاد برای نظافت آنها نیست.
در کنار این موارد، کابینت‌های ساخته شده از MDF معایبی نیز دارند که در ادامه آنها را تشریح می‌کنیم.
مقاومت پایین در برابر رطوبت: این مدل کابینت‌ها، اگر سالم باشند و نقصی در بدنه آنها وجود نداشته باشد؛ نسبت به رطوبت بسیار مقاوم هستند. اما اگر روکش آنها به هر دلیل آسیب ببیند؛ ممکن است نفوذ آب به عمق مغزی، باعث تورم بدنه شود.
دارای بافت نرم: نرم بودن بافت تخته‌های MDF به همان میزان که مزیت این محصول محسوب می‌شود؛ گاهی جنبه منفی آن را نیز روشن می‌کند. بافت نرم این تخته باعث می‌‌شود که اجرای هر طرحی روی آن میسر باشد؛ اما در عین حال با استفاده مکرر می‌تواند باعث هرز شدن پیچ‌ها و ابزارها شود.

ویژگی های ام دی اف

از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های MDF می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

گالری تصاویر

ثبت درخواست

برای ثبت درخواست مشاوره و پرسیدن سوالات خود این فرم را تکمیل و ارسال کنید!

محصولاتی که مشاهده کرده‌اید
فیلتر بر اساس شهر محصول
گروه تولیدی سهره
فیلتر بر اساس شهر محصول
شما این محصولات را انتخاب کرده اید0
empty-cart

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

جهت مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر مراجعه نمایید.
گروه تولیدی سهره